Preverite našo ponudbo

Sami poiščite halo in nas kontaktirajte

Kontaktirajte nas

Protan Elmark je podjetje, ki že več let dobavlja skladiščne šotore na globalni trg. Naši produkti so izdelani iz materialov najvišje kvalitete in dosegajo visoke Skandinavske standarde, našega Norveškega partnerja Protan AS.

Na odgovor velikemu povpraševanju je Protan Elmark razvil široko paleto izjemnih produktov za večnamensko uporabo.

Naši produkti so v večina primerih uporabljeni kot skladiščni šotori, industrijski šotori, prireditveni šotori in športni objekti ampak obseg njihove uporabe je veliko večji in je odvisen od naročnikovih osebnih potreb.

Da zagotovimo edinstvenim potrebam najbolj zahtevnih kupcev, naše podjetje izdeluje tudi unikatne produkte prilagojene glede na zahteve naročnika.

Na stotine uspešno izvedenih projektov, izvedenih v več kot 20 različnih držav, si deli iste karakteristike ki vsebujejo:

Trajnost: uporaba sodobnih oblikovalskih orodij, hale izdelane v podjetju Protan Elmark, so popolnima varne in odporne na vse vremenske vplive.

Kvaliteta: hale so izdelane z uporabo vrhunskih materialov, konstantno testirano v Protan Elmark laboratorijih

Cena: z uporabo surovin vodilnih evropskih dobaviteljev, Protan Elmark ponija produkte po privlačnih in cenovno dostopnih cenah.

Čas: kratki roki nam omogočajo zadovoljiti povpraševanja iz trga brez nepotrebnih zamud in dobavi produkta ko je to najbolj potrebno.

Mobilnost: Hale Protan Elmark so poleg visoke kvalitete narejene za možnost hitre prestavitve hale na drugo lokacijo glede na naročnikove zahteve in potrebe.

Celovitost: Protan Elmark poskrbi za zadovoljstvo naročnikov. Hitra dostava gostovih izdelkov z tehnično dokumentacijo, transportom in montažnimi storitvami v kolikor so le te potrebne.

Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje

Povpraševanje

kontakt wegry

ALTENERGIJA d.o.o. si si.svg
Miklavška cesta 57
2311 Hoče

Aleš Romič
Sales
GSM: +386 31 307 587
E-mail: ales.romic@expobiro.si


 

HIGHEST QUALITY

Attention to detail

HIGHEST QUALITY - CHECK IT OUT

CONTACT US

 

SEND AN ENQUIRY

CONFIGURE A STRUCTURE


For a detailed quotation, please configure your structure and send us your contact details.

configure

Kontaktirajte nas

Теl.:

+386 31 307 587
back