Мембранни халета

Намери своя павилион и се свържи с нашия български партньор

Задай въпрос

От дълги години фирма Protan Elmark доставя палатки и палаткови павилиони на световния пазар. Продуктите са изготвени от висококачествени материали, които отговарят на скандинавските стандарти за качество, определени от нашия норвежки партньор Protan AS. 

Protan Elmark има желание да отговори на нуждите на клиентите си, като създаде готова оферта на палаткови павилиони с универсално приложение.
Грижейки се за детайлните изисквания на клиентите, фирмата предлага също така и изработка на палаткови павилиони по поръчка, направена според индивидуален проект на клиента.

Реализирали сме стотици проекти и сме построили обекти в повече от 20 държави. Всички те имат следните неизменни характеристики:

Издръжливост: благодарение на употребата на съвременни проектантски инструменти, павилионите на Protan Elmark са безопасни и издръжат на всякакви атмосферни условия.
Качество: павилионите са изработени от най-висококачествени материали, които са многократно тествани в лабораториите на Protan Elmark.
Цена: Protan Elmark използва суровини от водещи европейски доставчици, а едновременно с това предлаганите прукти са на достъпна и атрактивна цена

Спестяване на време: късите срокове за реализиция дават възможност да се отговори ефективно на всяка пазарна нужда и да се достави продукта тогава, когато той е най-необходим.
Мобилност: павилионите на Protan Elmark са не само изключително качествени, но също така могат бързо да се демонтират и монтират на друго място според текущите нужди на клиента.
Комплексна услуга: Protan Elmark се грижи за времето и задоволството на своите клиенти като им осигурява краен продукт заедно със съответната техническа документация, а по желание на клиента се заема също така и с транспорта и монтажа на обекта.


Свържи се с нас

Задай въпрос

Задай въпрос

kontakt rumunia

Йонко Петров images
Глобал РТС ООД
Община Пазарджик с. 
Гелеменово 4444 ул. "Първа" № 23

HIGHEST QUALITY

Attention to detail

HIGHEST QUALITY - CHECK IT OUT

CONTACT US

 

SEND AN ENQUIRY

CONFIGURE A STRUCTURE


For a detailed quotation, please configure your structure and send us your contact details.

configure

Свържи се с нас

Тел.:

+359 899 244 444
back