Provjerite naše cijene

Pronađite odgovarajući šator/halu i kontaktirajte nas

Nazovite nas!

Protan ELMARK je tvrtka koja već dugi niz godina isporučuje šatore i hale na svjetskim tržištima. Naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji su zbog dostizanja visokih skandinavskih standarda uzeti od našeg norveškog partnera - Protan AS.

Kao odgovor na zahtjev korisnika, Protan ELMARK je razvio široki spektar različitih proizvoda. Naši proizvodi se obično koriste kao skladišne, industrijske ili sportske hale, ali opseg korištenja je puno širi i ovisi uglavnom od klijentovih osobnih potreba.

Da bi zadovoljili specifične zahtjeve najzahtjevnijih kupaca, naša tvrtka također proizvodi hale prilagođene individualnim potrebama svakog od naših kupaca.

Iza nas su stotine uspješno provedenih projekata u više od 20 različitih zemalja. Glavne karakteristike naših proizvoda:

Trajnost: korištenje suvremenih alata prilikom izrade omogućuje savršenu siguranost i otpornost na sve vremenske prilike, aluminijska konstrukcija traje vječno.

Kvaliteta: hale su proizvedene od vrhunskih materijala, više puta testirane u Protan ELMARK laboratorijima.

Cijena: korištenjem sirovina od vodećih europskih dobavljača, Protan ELMARK nudi proizvod vrhunske kvalitete i pristupačne cijene u isto vrijeme.

Vrijeme: ovisno o potrebama kupaca, konačni proizvod se može isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Pokretljivost: Protan ELMARK hale, pored visoke kvalitete, odlikuju se mogućnošću brze demontaže i montaže na drugom mjestu u skladu sa stvarnim potrebama naručitelja.

Sveobuhvatnost: Protan ELMARK brine o vremenu i zadovoljstvu svojih klijenata jer uz isporuku gotovog proizvoda zajedno sa svom tehničkom dokumentacijom, nudi prijevoz te uslugu montaže ukoliko je to potrebno.

Nazovite nas!

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit

Zoran

SAJAM'99 d.o.o.
Velikopoljska 9/M
10010 Zagreb

ZORAN ĆETKOVIĆ
+385 98 808 328
e-mail: hale@sajam99.hr


 

HIGHEST QUALITY

Attention to detail

HIGHEST QUALITY - CHECK IT OUT

CONTACT US

 

SEND AN ENQUIRY

CONFIGURE A STRUCTURE


For a detailed quotation, please configure your structure and send us your contact details.

configure
back